i love Nuffnang

dah ramai ke???

counter

SALAM SUMA!!!

SALAM SUMA!!!

"makan-makan"

Jjcm ngan kengkawan opis ari Jumaat kelmarin..mulanya nak p mkn kfc jekk tp bila smpai kat KL Sentral tu..ala..xtau lak yg kfc tgh renovate plak..Aduh!! perut lapor ni...pa lagi..round2 la area KL Sentral tu tgk tmpat apa yg best kat stu..Perghh..suma place full la..camne ni?? Perut masing2 dah berdendang2 ni..alih2 ternmpak la The Chicken Rice Shop..apa lagi.SERBUUU!!!Masing2 dgn perut yg bersemangat ni..xsabar2 nak melantak ni..last2 dkt 1jam jgak la tggu makanan xsmpai2..aduh hangin stu badan ni...geram betul, dah la lapor..huh!!! saja jekk dorg ni nak dera we all suma..Bila dah hangin ni, mula la nak marah2 kat waiter' dia..Bila dah byk sgt we all complain bru la nmpak batang hidung we all punya santapan...saja nak menrdera perasaan...Korang tgk la pics2 kat bwh ni bila masing2 dah kebulur......heheheh...LAYAN!!!




tu la wajah2 we all suma..da mcm2 ragam..KENYANG!!..walau ada antara we all order, makanan dia hampeh..Hmm dah la we all suma mkn lewat, sedar2 dah nak dkt kul 2.3optg..ALAMAK!! we all suma dah lewat nak masuk opis..sbb lunch smpai kul 2.30 ptg jekk..camne nak wat ni?? kat luar sana ujan lebat..Ya Ampun!!!bos2 harap maaf ya!!
We all decide nek teksi yg tmbg dia RM8, ala yg pakai ticket tu..dah bangga la ni sbb dah dpt ticket, tp bila tgk betapa pnjangnya passenger tggu turn nak guna perkhidmatan teksi ni we all suma dah gelabah, mau dak...hhuhuu..takut bos marah lerr..
Alih2 we all suma smpai opis kul 2.45 ptg..masing2 masuk opis ngan muka selamba yg xde perasaan bersalah, padahal keje xsiap lagi..hahahah...SWEET MEMORIES!!!


1 comment:

  1. Tu arrr... makan tak tapau sket kat org opis :P

    ReplyDelete