i love Nuffnang

dah ramai ke???

counter

SALAM SUMA!!!

SALAM SUMA!!!

Sapa Cepat, Dia Dapat



Pssstttt....korang suma....

Jom main teka2 nak x?? heheh...jgn risau 4 sure da gift nya but.. tema this game is "Sapa cepat dia dpt" ...ngeh2x

Korang juz nyatakan kat aku berapa bilangan sebenar payung yg ada dlm pic ni..then terus komen kat aku serta tinggalkan mail or link korang supaya mudah aku cari korang balik.. ~_~

If terbukti korang betul dan korang paling cepat antara semua...korang la pemenang itu.. so apa tggu lg........jom CEPAT!!!!!


pssst....sorang hanya layak beri jwpan sekali saja...HARAP MAKLUM!!


YEYE!! DAH ADA PEMENANGNYA...HAKAK ENA ZARINA

13 comments:

  1. salam..

    yan cuba teka yea..berpinau gak mata nie nengok payung tu..ehhee..

    ada 24 semuanya...

    ReplyDelete
  2. ihik silap taip lak..25 semuanya

    ReplyDelete
  3. nak cepat pnya pasal..hahhaa...sori yea..bnyk lak komen nie..

    ReplyDelete
  4. 26!! lau betul, takyah susah2 linda nak pos adiah ... linda pas kat tepi jer :))

    ReplyDelete
  5. HEHEH...akak2 cuba lg len kali ye ^_^ tens ya try

    ReplyDelete
  6. linda akak kata 22 payung,,,salah ke

    ReplyDelete
  7. salam linda akak kira ada 28 batang payung..terima kasih ek

    ReplyDelete
  8. Salam linda...rasanya ada 27 payung

    ReplyDelete
  9. salam, akak kira ada 24 payung tuh, naik juling gak mata nak mengira tuh

    ReplyDelete
  10. yeyeye.........DAH DA PEMENANG NYA~~

    ReplyDelete
  11. Salam Linda...
    He he he rezki org demam ni, alhamdulillah...
    ni e-mail k.E-na

    rinsca22@yahoo.com

    tima kaceh ye dik wat game ni...enjoy!
    Moga linda sentiasa sihat dan berbahagia selalu...

    ReplyDelete
  12. salam linda..tak aper tak ada rezeki..lain kali boleh cuber..

    ReplyDelete