i love Nuffnang

dah ramai ke???

counter

SALAM SUMA!!!

SALAM SUMA!!!

Jalan-jalan

Ari Wilayah mggu lepas aku bwk anak2 n adik2 ipar serta mak mertua aku p tmn... aku lupa la nama tmn tu..tmn ni terletak kat tepi highway nak ke Rawang..sentiasa ramai pengunjung xkira waktu terutama ari sabtu n ari mggu..

Dolu-dolu time tmn tu xrasmi lg xramai pengunjung yg dtg tp sejak telah dirasmikan, huh..pengujung mengalahkan tmn kat KLCC plak..hehe..tp mmg best la suasana dia..mmg sesuai pd sapa2 yg suka main layang2, memancing n beriadah bersama keluarga sambil makan2 kat tepi tasik..

Mggu lepas sempena ari wilayah, ada syarikat menganjurkan pertandingan layang2 untuk kanak2..ramai la kanak2 yg masuk aktiviti tu..mmg best la aku tgk..anak2 aku pun hepi jekk tambah yg si along tu x berhenti2 berckap..





ni la pemandangan kat tmpat org memancing..ramai yang dtg memancing kat sini bila tiba ari cuti. Kaum lelaki la paling ramai, yg pompuan lak leh kira berapa kerat jekk..Sblm ni aku ngat kat tasik ni tak dibenarkan memancing, rpanya tekaan ku salah..Siap ada yang bwk bekalan makanan lg..agaknya dari pukul brapa la dorg suma ni start xtiviti memancing ni..byk ke ikan tu bang oiii...





Hah..jeng2..pemandangan tasik dikala petang..hihii..tu dia luas tul tasik ni..ingatkan sekangkang kera rpanya lagi luas...hahah..kira leh arr jdk salah satu tmpat beriadah bersama-sama keluarga..ni klu berenang ke ujung sana mmg xkan sampai punyalah..maklumlah penghuni kat dalam tasik tu banyak sgt..Ramai gak yg dtg berkelah kat sini bersama-sama keluarga menjamu selera.




tgk tu ni la pic terbaru angah..anak aku yg no2..dah nampak berisikan ..cam ibu dia la..hihii..dia dipangku oleh nenek dia..tu wajah dia tgh geram tgk along dia..ntah la aku xtau la apa yg dia geram sgt tgk along dia tu..dah berapa kali dia cuba nak tarik along dia..tp xdpt pun...dah tu lak along dia suka sgt nyakat dia..agaknya tu yg dia geram sgt kot..




hmm...agaknya korang leh agak tak kenapa si angah tu geram bebenor bila tgk pic along dia...si along ni suka senyum ngada2 cam tu..tu la sbb angah geram kat dia kot?? nak amik gambo pun nak posing2 ..kecik2 dah da gaya cam model...huh




Leh senyum lak along ni..rambut dah kena tarik ngan angah pun leh tersenyum lg..nak tau pasai pa dia senyum walau rambut dah kena tarik..sbb..camera ni tgh fokus nak amik pic dia..agaknya dlm fikiran dia.."kontrol macho2..posing biar canteek..ibu nak amik gambo ni"...itu ke yg dia pikiq???hai, mcm2 kerenah tul bebudak ni..tp tu la yg wat kita hepi...





Sekali lagi cubaan angah untuk tarik rambut along x berjaya sbb..nenek dia awai2 kg dah halang..kan xpasai2 angah kena marah..yg along tu tgh tgk apa la sampai bibir tu dikebam2..yg si angah lak time ni tgh menjerit dek xdpt tarik rambut along dia..




Ni la ketapi mini yg kitorang naik beramai-ramai.. Disediakan 4buah ketapi untuk pengunjung agar orang ramai xberebut2..puas ati la..xpyh susah2 jln, duduk jekk kat kerusi ketapi tu sambil tu dibawa menjelajah seluruh kawasan tasik yg mmg luas..klu aku kena jalan kaki..huh jenuhla..



1 comment:

  1. WE'RE LOOKING FOR HOT WEBCAM MODELS!
    RECEIVE MORE THAN $10,000 PER WEEK.
    SIGN-UP AS A BONGA MODELS CAM MODEL TODAY!

    ReplyDelete